Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Groomingtoppen: 3 topptestade solskydd

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2014-06-30 06:23  |  Lästid: 2 minuter

Är precis hemkommen från en magisk resa i Mexico, Kuba och Jamaica (alla borde besöka Kuba). Därmed den snåla uppdateringsfrekvensen.

Låt oss nystarta med att lista tre utomordentliga solskydd – ett för kroppen, två för ansiktet.

 

aco-sun-body-spray-active-spf-20-125-ml-0

Bäst för kropp
Det mest prisvärda solskyddet för kroppen den här sommaren kommer från ACO. Suveräna Sun Body Spray kan skryta med att den absorberas snabbt, kan appliceras på våt hud och är vatten- och svettresistent. Finns i olika SPF:er och kostar  125 ml/129 kr här.

Att den kommer i sprayform är ett stort plus. Spray, kräm, skum. Där har ni, i fallande ordning, i vilken form solskydd för kroppen bör levereras. Spray är lättast att applicera, kräm lite svårare och skum bökigast. (När vi pratar solskydd för ansiktet är kräm att föredra.)

ex

Lyxskydd för fejan
Använd en skonsam hög SPF för ditt ansikte. Suveräna hudvårdsmärket Exuviance levererar i år oljefria Sheer Refining Fluid SPF 35. Den finns även i SPF 15 och kostar 50 ml/399 kr. Ej vattenfast!

vichy

Bästa budget-SPF:en
400 spänn för ett solskydd kan kännas dyrt. Satsa i så fall på klassikern Vichy Capital Soleil Face AntiShine Dry Touch SPF 30, som vann i kategorin ”Årets solprodukt” på välrenommerade branschgalan Swedish Beauty & Cosmetic Awards 2013. Kostar cirka 160 kronor på Apotek. Vattenfast!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-01-08 11:22