Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Groomingstartelvan del 1: Backlinjen

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2012-05-15 14:49  |  Lästid: 2 minuter

I samband med att EM-truppen presenterades igår började även jag ta ut den laguppställning som jag kommer att möta sommaren 2012 med.

Låt oss börja med backlinjen.

Klippan
Duschgel: American Crew Citrus Mint Moisturizing Body Wash 450 ml, 179 kr
Tar hand om skiten morgon efter morgon utan att gnälla. Ingen finlirare, men en kille som man definitivt kan lita på. Med sina återfuktande egenskaper och sin storlek på nästan en halv liter är han tveklöst kungen i duschen.

Den fule
Schampo: Head & Shoulders for Men, 29 kr
Kanske inte världens vackraste, nej snarare rätt ful, och visst, han är inte världens bästa schampo, men prislappen gör ändå att den här killen är viktig i startelvan. Det är på grund av Den fule som jag har råd att värva spelare som Finliraren. Antagligen världens främsta budgetschampo.

Finliraren
Skrubb: 4VOO Deep Exfoliating Scrub, 675 kr
Ett dyr värvning som många inte trodde skulle betala av sig. ”4Voo är slut, numera finns det billigare alternativ med samma skills”, sa dem. Finliraren täppte dock till truten på dessa belackare vid första hudkontakt. En exfolierare som en gång i veckan går in och levererar galen spetskompetens. Tar effektivt bort döda hudceller och ger huden en helt ny lyster. Ser dessutom till att solbrännan stannar längre. En framspelare av guds nåde.

Den onde
Doft: Victor & Rolf Spicebomb, 565 kr
Drar till sig uppmärksamhet och går lätt över gränsen om han används för mycket. Han är en tvättäkta rollspelare med endast en uppgift: att få folk på fall. Helst madamer i Stockholmsnatten – att det inte har gått så bra hittills har uteslutande att göra med hans ägare.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-01-08 11:45