Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Groomingexperten tipsar, del 2

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2011-06-12 17:13  |  Lästid: < 1 minut

För ett par dagar sedan gav Karin Fahlström på Grooming Studio sina tre bästa groomingtips. I samma veva lät jag henne lista sina tre favoritprodukter.


RazorPit Razor Blade Sharpener, 239 kr, ökar livslängden på din rakhyvel med minst fem gånger. Applicera ditt rakskum/gel/kräm på RazorPit och tryck sedan ner hyveln mot silikonytan samtidigt som du trycker bladet 3-4 gånger framåt, dvs i motsatt riktning som när du rakar dig. De flesta av våra testpiloter har gett den högsta betyg. (Groomingbloggen ber att få  återkomma med ett test av den här produkten.)
Recipe for men Antiperspirant Deodorant, 169 kr, är den produkt vi säljer mest av. Den vinner de flesta tester den ställer upp i – inte så konstigt med tanke på att den är antiperspirant, snäll mot huden, riktigt effektiv, doftar gott och dessutom inte kostar så ofantligt mycket.
Nad’s Hair Removal Cream från Australien, 119 kr, hamnar på andra plats. Hår på bröstet är okej, men personligen tycker jag inte att rygghår är så fräscht. Den här krämen appliceras där håret ska bort, sedan använder man bara en fuktad handduk och drar av både kräm och hår. Helt smärtfritt och ger dessutom inte samma stubb som en hyvel ger.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-01-08 10:51