Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Groomingbloggens mobilkamera, topp tio

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2012-01-10 11:14  |  Lästid: 3 minuter

Dags att kora min mobilkameras bästa bilder från 2011. Vi börjar med plats nummer tio och jobbar oss uppåt till vinnaren.

10. Att mormor ville att jag skulle använda kryddor som hade sitt bäst före datum för tjugotvå (22) år sedan (”dem håller”) skakade om min värld.

9. Att jag, ett groomingfreak, lyckades riva en vägg förvånade alla – utom de som kände mig innan groomingen kom in i mitt liv på allvar.

8. Att för andra året i rad få genomföra Cafés stora öltest (tillsammans med min vän Andreas) var hedrande  Att vi efter testet inte hade hjärta att slänga godingarna gjorde att jag mådde väldigt väldigt dåligt när jag ett par timmar senare satt på ett plan till min semesterdestination Turkiet.

Tydligen såg en medpassagerare – en kvinnlig mystisk turkisk läkare – detta och erbjöd mig ett piller. Eftersom goda råd var dyra svalde jag det, varpå huvudvärken och illamåendet/bakfullheten gick över på ett par minuter. Jag har aldrig varit med om att en bakfullhet av den kalibern gått över så snabbt, men när jag frågade henne vad det var för piller blev hennes engelska plötsligt väldigt dålig.

Mystiskt var ordet.

7. Träskfotbolls-VM i Edinburgh var så klart en höjdpunkt. Här är den största profilen i turneringen, Norges målvakt Ivar. Trots den respektingivande magen var han en av turneringens bästa målvakter.

6. Mer tester! En doft utvecklas långsamt, därför måste ett dofttest få ta tid. 2011-års stora dofttest genomfördes därför under lugn och ro under en dag på Grand Hotels spa. Blir jag rik kommer jag hänga mycket där.

Vårens solskyddstest skedde tillsammans med Surfakademin under några episka dagar i Biarritz, Frankrike.

5. I mars råkade jag öppna en väns badrumsskåp och insåg att min groomingredaktörsroll är i paritet med Voltaires roll under upplysningstiden.

4. Under ett par sekunder i tunnelbanan blev mitt liv en sitcom. Någon tappade en purjolök, en kille tog upp den och gick runt och frågade folk ”är det här din?”. Till slut tyckte han att folk hade kollat snett tillräckligt och slängde den på ett säte bredvid mig.

3. Döm om min förvåning när jag kom över en bisarr kokbok som mitt Färjestad, helt frivilligt får man förmoda, hade ställt upp på att göra. Bland annat kan vi se Jörgen Jönsson fiska räkor från det maträtt han tipsar om, räkcocktailen. Bisarrt var ordet.

2. Zlatans skor tog vägen förbi Caféredaktionen innan dem nådde honom.

Och vinnaren i Groomingbloggens mobilkameraalbum är……

…1. Svarta bananbilden! En banan i min kyl var kolsvart utanpå, men när jag öppnande den var den i toppskick.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2012-01-10 13:06