Annons

Snyggare!
Patrik Hedlund skriver om skönhet, grooming och de bästa produkterna för Café.

 

Reklamavbrott

Här är mina favoritartiklar ur nya numret av Café som finns i butik sedan i morse.

Marnis dressade modefynd – Daniel Lindström har listat de sex bästa köpen ur H&M:s nya designsamarbete som släpps den 8 mars.

Annons

Den stora utmaningen – Kalle Zackari Wahlström har utmanat några av mina bloggkollegor i olika träningsformer. Artikeln inspirerade mig att i högre grad börja använda skivstången på gymmet. Jag fick dock otroligt ont i svanken några dagar efter att ha gjort tunga marklyft. Någon som vet vad det beror på?

Kusten klar! – en Biarritzguide skriven av groomingfreaket mig själv. Att läsa den utan att bli sugen på att klämma ner sig i en Ryanairstol och bege sig ner till den sydfranska pärlan för att äta, surfa och golfa är omöjligt.

Vårens hetaste dofter – Det här året gjorde vi inte som vi brukar göra när vi har doftspecial i tidningen. Med andra ord lät vi inte redaktionsmedlemmarna Emine och Julia totalsåga sex av tio dofter, halvsåga tre och hylla en. I stället lät jag tio redaktionsmedlemmar välja var sin favoritdoft av alla dofter i världen. Således är artikeln (nästan) ett slags facit över vilka dofter du ska välja mellan i butiken.

Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar