Annons

Snyggare!
Patrik Hedlund skriver om skönhet, grooming och de bästa produkterna för Café.

 

Groomingbloggen hyllar konstig hudvårdsprodukt.

På Kiehl’s-butiken får man alltid gratis hudkonsultationer. Hudterapeuten Hanna hjälpte mig.

Förra veckan var jag på ett pressevent på Kiehl’s butik på Mästersamuelsgatan här på Östermalm. Efter presentationen av diverse nyheter bjöd Kiehl’s alla journalister på en varsin hudkonsultation.

Annons

Hanna hjälpte mig och föreslog att jag bland annat skulle prova serumet Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate. Hon föreslog att jag nattetid skulle använda den under min vanliga hudkräm.

Jag var skeptisk. grooming för ansiktet ska ju vara lätt: ansiktsrengöring, fuktkräm och en exfoliering någon gång i veckan. That’s it.

Nåväl, efter en veckas användning var jag tvungen att kapitulera och presenterade den blåa lilla liraren för resten av mitt elitistiska badrumsskåp.

– Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate är här för att stanna, sa jag till dem.

– Varför då?” svarade Dermalogica Daily Microfoliant.

– För att hon levererar och ger den extra boosten som mitt ansikte behöver så här på vinterhalvåret, en årstid som är mördande för huden. Min hy är mer återfuktad och ser helt enkelt bättre ut än för en vecka sedan. Capische?!

(Knäpptyst i hela skåpet.)

På Kiehl’s hemsida kan man läsa att den här produkten är den mest populära i hela sortimentet. Groomingbloggen är inte förvånad. Kostar 395 kronor, men räcker i en evighet.

Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar