Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Groomingbloggen hyllar konstig hudvårdsprodukt.

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2011-10-17 13:54  |  Lästid: 2 minuter

På Kiehl’s-butiken får man alltid gratis hudkonsultationer. Hudterapeuten Hanna hjälpte mig.

Förra veckan var jag på ett pressevent på Kiehl’s butik på Mästersamuelsgatan här på Östermalm. Efter presentationen av diverse nyheter bjöd Kiehl’s alla journalister på en varsin hudkonsultation.

Hanna hjälpte mig och föreslog att jag bland annat skulle prova serumet Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate. Hon föreslog att jag nattetid skulle använda den under min vanliga hudkräm.

Jag var skeptisk. grooming för ansiktet ska ju vara lätt: ansiktsrengöring, fuktkräm och en exfoliering någon gång i veckan. That's it.

Nåväl, efter en veckas användning var jag tvungen att kapitulera och presenterade den blåa lilla liraren för resten av mitt elitistiska badrumsskåp.

– Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate är här för att stanna, sa jag till dem.

– Varför då?" svarade Dermalogica Daily Microfoliant.

– För att hon levererar och ger den extra boosten som mitt ansikte behöver så här på vinterhalvåret, en årstid som är mördande för huden. Min hy är mer återfuktad och ser helt enkelt bättre ut än för en vecka sedan. Capische?!

(Knäpptyst i hela skåpet.)

På Kiehl's hemsida kan man läsa att den här produkten är den mest populära i hela sortimentet. Groomingbloggen är inte förvånad. Kostar 395 kronor, men räcker i en evighet.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 17:17