Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Groomingbloggen Awards 2011

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2012-01-02 12:59  |  Lästid: 3 minuter

Bäst groomade idrottsman: Henrik Lundqvist
Det kanske är fantasilöst att ge priset till snyggastesportkilleniklassen-Henrik. Men det går inte att blunda för den makalösa groomingen: perfekt tredagarsstubb, lagom stylat Head & Shoulders-hår och ett bländvitt framgångsleende som skriker allt annat än norrländsk hockeyspelare. Sånt som funkar.

Sämst groomade idrottsman: George Parros (med mustasch)
Anaheims hårdaste enforcer brukar låta mustaschen växa till helt otroliga proportioner för att sedan, i samband med något välgörenhetsprojekt, raka av åbäket. Och visst, NHL blir lite tråkigare varje gång han låter lockarna falla, men handen på hjärtat, så blir han ett par resor snyggare (jag skulle dock aldrig våga säga det till honom).

Bäst groomade artist: Ulf Lundell
Åldrasmedvärdighet.com. Uffes snyggt ovårdade silverskägg gör att skägghipsters sätter sitt Drop Coffe-kaffe i halsen. I en intervju gjord av Lars Yngve för Nya upplagan kommentar Uffe:

Yngve: Till sist, hur blev du med skägg, vad hände?

Uffe: Man kopplar av på sommaren. Man frågar sitt damsällskap om man kanske borde raka sig, klippa sig och hon bara ser på en och säger: Nä, varför då?

Sämst groomade artist: LLoyd
Jag gillar Lloyd, men hans kringelkrokar i håret gör att han påminner om Worf i Star Trek. Att han under en period i år varierade  med ett kort fluff gjorde tyvärr inte saken bättre.

Bäst groomade tv-spels-karaktär: King of all cosmos
I tv-spelet Katamari Damacy ska man återskapa universum eftersom tv-spelsvärldens mest flambojanta karaktär King of all cosmos råkade förstöra det när han var onykter.

Kolla in det kirurgiskt utmejslade skägget! OBS: Får endast bäras av kungen av universum eller P Diddy.

Sämst groomade tv-spels-karaktär: Marcus Fenix
Gears of war-Fenix lilla stump till skägg är verkligen vidrigt. Jag ser framför mig hur han varje morgon friserar den lilla rutan innan han beger sig ut i pendulum-kriget på planeten Sera. Vidrigt var ordet.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 17:21