Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Groomingbloggen äger

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2011-08-22 13:49  |  Lästid: 2 minuter

Ovan: En bakfull Groomingblogg bara ett par minuter innan han ska spela sitt livs viktigaste beachvolleybollturnering: Bloggkampen – som anordnas av Paf för utvalda bloggare som besöker Åland under beachvolleyboll-dagarna.

I potten: En resa till Miami.

Paf Opens poolparty som anordnades för både spelare och publik dagen innan var helt enkelt för kul. Var tredje vatten-regeln glömdes bort.

Jag var länge inne på att retirera till hotellrummet, men min buddie Andreas – som tagit de flesta beachvolleyboll-bilder på den här bloggen – accepterade inte den typen av beteende. Dessutom såg han det positiva i en eventuell kräksituation på planen. ”De kommer blogga som fan om det och du kommer få sjukt mycket länkningar.”

Fair enough. Med facit i hand var det bra att jag inte sa emot, utan i stället led mig igenom turneringen.

Groomingbloggen sopade nämligen hem segern!

Konkurrensen var förvisso inte mördande – vissa av kulturbloggarna såg ut att aldrig ha sett en boll förut, men att vinna mot alla lag var långt ifrån enkelt. Vissa lag, som till exempel Ako Rahims fitnessblogg, hade en hel del skills. Och det säger jag inte bara för att killens överarmar är som mina lår..

Vinnarna av Paf Open, som avslutades i går blev alltså:

Herrklassen: brasilianarna Araujo och Insfran.
Damklassen: kinesiskorna Xue och Zhang Xi.
Bloggkampen: GROOMINGBLOGGEN.

Tack Paf och Skugge & Co som bjöd in mig till turneringen!

Simon Dahl, till vänster i bild, utgjorde ena halvan av det mycket framgångsrika svenska landslaget Berg&Dahl när det begav sig. Numera är han sportchef för Paf Open. Här drar han reglerna inför några av deltagarna i Bloggmästerskapet.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar