Annons

Snyggare!
Patrik Hedlund skriver om skönhet, grooming och de bästa produkterna för Café.

 

Grooming att eftersträva

1. Nils Oscars-mustasch
Så uppnår du den: Glöm! Jag är seriösare än ett El Classico när jag skriver: de flesta av oss kommer aldrig att kunna fixa en sådan mustach. Nils Oscars ansiktsbehåringsdensitet har de flesta – och absolut inte Groomingbloggen – inte tillräckligt bra gener för att uppnå. Vi får svälja det och nöja oss med en klassisk JVM-mustach. Inget fel med det.

Annons

Nyckelprodukt: Lösmustasch.

2. Linas Matkasse-Linas hy
Lina är stolt över sina nyttiga och lättlagade matkassar. Hon borde också vara stolt över sin fina gräddvita hy. ”Sån där fin marmorhy vill jag också ha”, tänker du. Okej. Se då till att smörja in dig ordenligt med solskyddskräm på sommaren, tvätta ansiktet morgon och kväll, återfukta, se till att exfoliera någon gång i veckan, ät rätt och drick helst inte alkohol. Om du ändå vill dricka alkohol – se till att tvätta fejan innan du däckar.

Nyckelprodukt: En bra rengöringsgel.

3. Michelingubbens lena kropp
Beväpna dig med vingar, säger Thåström. Beväpna dig med en duschgel som återfuktar och en bra bodylotion att ta till när du kliver ur duschen, säger Groomingbloggen. Se till att träna (läs: svettas riktigt mycket) regelbundet också – det gör huden mjuk. Att Michelingubben är så mjuk utan att ha tränat (bevisligen) beror på att han inte är en riktig person. Och du, är du man nog att sporta en flaska Babyolja i duschen, säger jag grattis. Du kommer bli sjukt mjuk.

Nyckelprodukt: En bra kroppskräm.

Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar