Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Grooming hjärta träning

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2011-10-07 11:10  |  Lästid: < 1 minut

Vilket roligt “groominginlägg” nya träningsbloggaren Kalle Zackari Wahlström har skrivit. Han påstår att jag har börjat skriva om träning. Vad han inte vet är att jag har blandat groominglägg med träningsinlägg innan han visste vad knäböj var. Grooming och träning går nämligen hand i hand – det handlar om att ta hand om sig själv, må bättre och bli snyggare.

Att toppa ett mördande crossfit-pass med en dusch tillsammans med Martin Margielas nya duschgel (Untitled) och Redkens isande mintschampo följt av två timmars fotvård i form av revolutionerande fotvårdsprogrammet Baby Feet och ett spray över bröstet av Dolce & Gabbanas The One ger ett svårslaget rus.

För övrigt är jag glad över att Café, i och med Kalles intågande, har blivit mer atletiskt. Snart har vi tillräckligt många spelare för att ställa upp i Media SM i fotboll. Gott!

Återstår dock att se om Kalle kan bryta naturlagen “killar som tar med sig krita till gymmet har inte bollsinne”. Hur som helst kommer han bli en klockren mittback.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-01-08 11:46