Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Grooma bort vintertröttheten

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2013-01-10 16:32  |  Lästid: 2 minuter

Är det bara jag, eller känns det inte som att januari inte har så mycket att erbjuda?

Det är inte konstigt att man blir trött, blek och oengagerad just den här månaden. Men som tur är finns det grooming som gör att vi ser och känner oss piggare.

Mina tre vinterfavoriter:

1) Eucerins duscholja, 400 ml/99 kronor, är en klassiker som återfuktar kanon. Gör som jag och köp två stycken på Apoteket, så får du just nu 20% rabatt.

2) Får du torr hy i ansiktet på vintern kan det vara läge att byta till en fetare ansiktskräm. Kanebo Sensai Silk Soothing Cream, 40 ml/895 kronor, är en mild unisex-lyxlirare som räcker hur länge som helst. Det höga priset är därmed motiverat. Den kvinnliga designen på burken är inte motiverad. Kan vi få en svart version, tack? Ett billigare alternativ är Bulldog Sensitive Moisturiser, 100 ml/129 kronor.

3. Är du blek hjälper det ofta att exfoliera/peela huden. Det tar bort döda hudceller och får igång blodcirkulationen. Gör det innan du går och lägger dig, direkt efteråt kan huden nämligen se lite irriterad ut. Recipe for men Facial Scrub, 125 ml/229 kronor, är en riktigt bra skrubb.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-01-08 11:21