Annons

Snyggare!
Patrik Hedlund skriver om skönhet, grooming och de bästa produkterna för Café.

 

Grooma bort vintertröttheten

Är det bara jag, eller känns det inte som att januari inte har så mycket att erbjuda?

Det är inte konstigt att man blir trött, blek och oengagerad just den här månaden. Men som tur är finns det grooming som gör att vi ser och känner oss piggare.

Annons

Mina tre vinterfavoriter:

1) Eucerins duscholja, 400 ml/99 kronor, är en klassiker som återfuktar kanon. Gör som jag och köp två stycken på Apoteket, så får du just nu 20% rabatt.

2) Får du torr hy i ansiktet på vintern kan det vara läge att byta till en fetare ansiktskräm. Kanebo Sensai Silk Soothing Cream, 40 ml/895 kronor, är en mild unisex-lyxlirare som räcker hur länge som helst. Det höga priset är därmed motiverat. Den kvinnliga designen på burken är inte motiverad. Kan vi få en svart version, tack? Ett billigare alternativ är Bulldog Sensitive Moisturiser, 100 ml/129 kronor.

3. Är du blek hjälper det ofta att exfoliera/peela huden. Det tar bort döda hudceller och får igång blodcirkulationen. Gör det innan du går och lägger dig, direkt efteråt kan huden nämligen se lite irriterad ut. Recipe for men Facial Scrub, 125 ml/229 kronor, är en riktigt bra skrubb.

Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar