Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Framgångsdofter för kontoret

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2012-09-20 11:20  |  Lästid: 2 minuter

Du vill uppfattas som en man, inte som en pojke, du vill ha pondus och bli tagen på STÖRSTA allvar. Allt det där föreställer jag mig fördomsfullt att ni som jobbar i kostym vill (Här i färgglada strumpor-världen kan vi använda vilken unisex-doft som helst.).

Just därför har jag valt ut fyra riktigt potenta dofter för kostymnissar.

Från vänster:

Tvärtung alfahanne
Yves Saint Laurent M7 Our Absolu, 80 ml/995 kr
Orientalisk och träig uppdatering av den klasiska doften YSL M7. Lite för mycket av en åsnespark i början, men lägger sig fint efter en timme. En doft som tar för sig REJÄLT. Tänk Rick Ross i kostym.

Mysig chef
Calvin Klein Encounter, 50 ml/595 kr
En träig historia med en riktigt lyckad mix av mandarin, rom, olika kryddor, cognac, mysk och flera träslag. En mysig chef-doft med ungdomlig touch. Tänk Jan Eliasson.


Atletisk rebel
Prada Luna Rossa, 100ml/835 kr
Doften som är döpt och inspirerad av Pradas klassiska Americas cup-lag är byggd runt lavendel och amberträ. Uppställningens lättaste modell, men med bra tyngd i basnoterna. Egensinnig, djärv, och alldeles alldeles underbar. Tänk Ari Gold.


Ung kung
Armani Code Ultimate 50 ml/685 kr
Trendiga toner  av grapefrukt och mandarin kikar försiktigt fram under en tjock tjock matta av läder och minst tre olika träslag. Passar utmärkt för kvällens after work-aktiviteter. Tänk Don Draper. 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2012-09-20 11:27