Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

”Hej, jag har ett problem”

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2012-08-10 14:38  |  Lästid: 2 minuter

Läsarbrev. Mina svar inom (parenteser).

Hej Patrik!

Jag är väldigt tacksam för att du hjälper den svenska befolkningen att ta ett steg närmre en fräschare livsstil! (Tack!)

Nu är det så att kanske den viktigaste styrkan i min groomingarsenal är på sitt slutskede och du är rätt man för uppdatering. (Den viktigaste styrkan i din groomingarsenal är din egen vilja att grooma kontinuerligt, jag hoppas inte den är på sitt slutskede?) Med andra ord så har min ansiktstvätt och moisturizer nästan tagit slut (phew!) och jag är nyfiken på ett nytt märke. Jag har blandhy och har ett par ärr kvar från några tidigare finnar. I mitt sökande har jag fastnat för Kiehl och undrar därför om du skulle kunna tipsa om ett ”kit” från detta märke. (Märket heter Kiehl’s och visst kan jag tipsa om ett ”kit”.)

Jag är ute efter en:

* Mjukgörande kräm med lite pigment i. Har läst om något med ”bronze-pigmentering” för blekare hud, är jag rätt ute? (Ja det är du.) Och någon sorts facial fuel för dagar då huden inte orkar med riktigt. (Du tänker nog på Kiehl’s Facial Fuel. Fuktighetskrämen som används av snyggingar som Johan Hurtig och Ben Gorham. En kanonprodukt! Vad gäller ”bronze-pigmentering” så finns Facial Fuel i en version med en liten gnutta brun utan sol-medel i, den heter Healthy Bronze. Omtyckt av många, men gjorde min hy upprörd när jag provade den i fjol. Be om ett prov i butiken!)

Har också provat Bull dogs lila kula som man rullar under ögonen men som tyvärr bara gjorde mig betydligt rödare under ögonen. (De flesta produkter som ska hjälpa trötta ögon är tyvärr skräp. Jag ska såga dem riktigt ordentligt i något inlägg snart. Om du verkligen behöver något under ögonen rekommenderar jag den här.)

Tack på förhand! (Ingen orsak!)

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-01-08 11:23