Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Fixa rygghåret, plus Dogge Doggelitos rakning av de ädla delarna.

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2011-06-17 14:33  |  Lästid: 2 minuter

Strandsäsongen drar snart igång på allvar. Groomingbloggen rekommenderar er därför att se över ert kroppshår. De flesta, inte minst kvinnor, har svårt för rygghår. En tanke är att avlägsna det.

När det kommer till att ta bort hår på andra delar av kroppen ger groomingbloggen inga råd. För vissa är det självklart att brösthåret ska av, för andra är en kal bringa något att hata. Storbloggerskan Emma Elwin sa till exempel i en cafe.se–intervju.
”Hjälp! Vadå vaxa bröstet? Är det inte bara inoljade Paradise Hotel-killar som gör det?”

En bra maskin för att bli av med kroppshår är:

Phlips Bodygroom, 899 kr, ena sida sidan rakar slätt, andra sidan är justerbar för att själv kunna bestämma önskad hårlängd. Vattentät, så går att använda i duschen.

Philips har gjort en undersökning och tagit fram en topp fem-lista på de områden som nordiska män tycker är viktigast att raka:

1.    Intima kroppsdelar
2.    Huvudet
3.    Armhålor
4.    Nacke
5.    Bröst

Två av tre svenskar och danskar som trimmar sitt kroppshår anger att de rakar och trimmar sina intima kroppsdelar, men under 30 procent av finländarna bryr sig om att raka/trimma sitt kön.

Kolla in den här bloggen imorgon. Då får ni läsa om vad exrapparen Dogge Doggelito tycker om att raka sina intima delar med maskinen ovan.

Smakprov: ”Jag råkade slita upp huden lite där nere, så man får vara försiktig. Bra att den trimmar också, så om man inte vill dra av allt kan man fixa en liten frilla.”

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-01-08 10:42