Annons

Snyggare!
Patrik Hedlund skriver om skönhet, grooming och de bästa produkterna för Café.

 

Fem steg till det perfekta hemma-spa:t

Att det kan kosta skjortan är bara en av anledningarna till att sköta spa:andet själv. Följ dessa fem steg för en lugnare själ och ett snyggare yttre.

1. Städa
En förutsättning för att du ska ordentlig ro är att ditt hem är välstädat.

2. Skrubba
Nej, inte golvet, utan ditt ansikte och kropp. Det gör du i duschen tillsammans med både kropps- och ansiktsskrubb. En skrubb exfolierar hyn – det vill säga, den rensar bort döda hudceller och stimulerar återväxten av nya. En klockren metod för att väcka liv i blek och trött hy.

rituals hammam hot scrub

För kropp: Rituals Hammam Hot Scrub, 450 g/195 kr

16642_4
För ansikte: Bulldog Original Face Scrub 100 ml/99 kr

3. Maska på!
En ansiktsmask är aldrig fel. Så här års rekommenderar jag en återfuktande version. Skölj av efter utsatt tid och följ upp med fuktighetskräm.

2_HTm8YUx2B-C_9vfDeqBFDAJnMcaDf4kfr82VgWD2s,Ox5HvrWmfjP3ie5zT2u97Z89OYjji7lUhdKbA8_QtGI,gbBVxEqqTWFXJJ0sm4Zy4GGFZD7S9q5-GxL8qIHcmg8Verso Skincare Deep Hydrating Mask är en av marknadens dyrare masker, men också mest effektiva. 4 engångsmasker kostar 800 kr

4. Fukta på
Ta hand om resten av kroppen med body lotion och en fotkräm.

5. Garnera
Det bästa med att sköta spa:andet hemma är att man själv kan välja vad man vill lyssna/titta på medan man kopplar av. Luta dig tillbaka i soffan med en bok, podcast, Premier League-studion eller annat själavårdande.

Annons
Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar