Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Fem fantastiska groomingklappar

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2011-12-19 11:12  |  Lästid: 2 minuter

Groomingbloggen har finkammat world wide web på de mest prisvärda groomingköpen just nu. Här är de fem bästa.

Portömmande ansiktsmask
345 kr för suveräna Dr Brandt Pores No More Vacuum Cleaner är ett klipp. Masken läggs på i 10-15 minuter och ser under tiden till att suga ut orenheter, överskottsfett, lösa upp tilltäppta porer och, i viss mån, avlägsna pormaskar. Köp här.

Träig doftfavorit
50 ml av bastanta och träiga succédoften Calvin Klein Euphoria Intense för 399 kr är ett nästan bisarrt lågt pris. Finns här.


Mästerligt Recipe-kit
En necessär innehållande fullstora förpackningar av  Recipes Ultra Sensitive Shaving Foam och Facial Moisturizer för 349 kr kategoriserar jag in i mappen ”underbart”. Köp här.

Lyxiga duschgeler
I duschgels-världen är Molton Brown vad Niklas Lidström är i hockeybacksvärlden: bäst! Nu till jul har det engelska märket kokat ihop ett speciellt jul-kit med fyra av deras mest populära unisex-duschgels. Paketet kostar 645 kr – det kanske inte låter superbilligt, men är faktiskt ett betydligt lägre pris än om du hade köpt produkterna för sig. Dessutom är flaskorna lika mycket superba duschgeler som snygga inredningsprodukter. Med dem här flaskorna på badrumshyllan visar du vem som har en uppenbar känsla för stil. Köp här.

Eltandborste für alle!
Det har kommit till Groomingbloggens kännedom att det fortfarande finns människor som använder manuell tandborste. Inte helt ok. Byt till en elektrisk från antingen Oral B eller Philips. Den här från Oral B är en toppmodell som levereras med ett smart case som rymmer fyra olika borsthuvuden, på så sätt kan hela familjen/du och din partner dela på samma borste. Finns bland annat här för 1 189 kr.

Lycka till med groominginhandlandet!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2011-12-19 17:14