Annons

Snyggare!
Patrik Hedlund skriver om skönhet, grooming och de bästa produkterna för Café.

 

Få grooming hemskickat

Åt lunch med Alicja nyligen. Hon presenterade Groomingbox för mig.

Groomingbox är en stor låda, fullmatad med grooming, som kommer hem till den som prenumererar och således får en ny låda varannan månad. Förutom just bekvämligheten med att slippa välja ut sin grooming själv, är den största fördelen med konceptet att grejerna tillsammans hade kostat mer än dubbelt så mycket om man hade köpt dem i butik.

Annons

Koncepetet är liknande det som företaget Glossybox förespråkar med deras Manbox. Skillnaden är att Groomingbox har valt en exklusivare prägel på sina paket (som man så klart också för betala för). Boxarna är även tematiska – den här första månaden är temat The Great Gatsby, och innehållet, som kostar cirka 740 kronor, består av följande:

Bland godsakerna hittar vi bland annat en safety razor från Edwin Jager samt produkter från exklusiva Antiga Barbearia och Phenomé. Stort plus också för att de vågar gå ifrån groomingvinkeln något genom att skicka med en pocketbok, handdukar och Jack Daniel’s-choklad.

Om två månader skickas ett nytt paket hem till prenumeranten (som kan avsluta sin prenumeration när som helst) med ett helt nytt tema och nya produkter.

Jag ger tummen upp och rekommenderar paketet till alla som gillar guldkant i tillvaron och som klarar av att lägga över 350 kronor i månaden på nya groomingprodukter.

För en liten högre kostnad kan man välja att bara beställa hem ett paket – vilket är ett perfekt alternativ till alla flickvänner som letar presenter…

Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar