Annons

Snyggare!
Patrik Hedlund skriver om skönhet, grooming och de bästa produkterna för Café.

 

En iskall tack!

Igår uppmärksammade jag två öl i min frys. De har legat där sedan midsommarafton, då jag fick idén att snabbkyla dem.

I samband med min upptäckt lärde jag mig två saker.

1. Om man glömmer en kolsyrad dryck i kylen ”sprängs” INTE flaskan. Kapsylerna däremot, kan lossna, men de lossnar först när drycken är helt eller delvis fryst. Bavarias kapsyl lyckades behålla nästan hela innehållet, St: Eriks dito orkade inte riktigt hålla igen, men levererade en oerhört vacker ölstapel som kompensation. Hatten av!

Annons

2. Öl som har varit fryst går inte att dricka. Eller jo det går, men då bör man på något sätt avlägsna sina smaklökar först.

Grooming då?

Det kommer! Sitter just nu och funderar på vilka grabbar som ska blir månadens bästa produkter. Håll ut!

Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar