Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

En iskall tack!

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2011-07-15 09:25  |  Lästid: < 1 minut

Igår uppmärksammade jag två öl i min frys. De har legat där sedan midsommarafton, då jag fick idén att snabbkyla dem.

I samband med min upptäckt lärde jag mig två saker.

1. Om man glömmer en kolsyrad dryck i kylen ”sprängs” INTE flaskan. Kapsylerna däremot, kan lossna, men de lossnar först när drycken är helt eller delvis fryst. Bavarias kapsyl lyckades behålla nästan hela innehållet, St: Eriks dito orkade inte riktigt hålla igen, men levererade en oerhört vacker ölstapel som kompensation. Hatten av!

2. Öl som har varit fryst går inte att dricka. Eller jo det går, men då bör man på något sätt avlägsna sina smaklökar först.

Grooming då?

Det kommer! Sitter just nu och funderar på vilka grabbar som ska blir månadens bästa produkter. Håll ut!

Dela på Facebook
Tweeta