Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

En dag i Groomingbloggens liv och Petters tre favoritlåtar just nu.

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2011-05-16 10:07  |  Lästid: 2 minuter

Igår var en lång dag.

04:30
Gick upp innan tuppen för att tillsammans med surfreseföretaget Surfakademin åka till Biarritz, Frankrike. Det är  meningen att jag ska följa upp och slutföra årets stora test av solskydd, samt skriva ett annat litet resereportage.

Med på resan är ett produktionsteam och rapparen Petter som ska spela in sin nya video på destinationen.

07:30
Petter har 9 kg övervikt i sitt bagage. Det gillar inte Ryanair som vill ta ut 200 kr per extrakilo. Groomingbloggen, som har 7 kg undervikt, låter Petter frakta några av sina sneakers och tröjor i Groomingbloggens väska. När vi kommer fram skämtar jag med honom och säger att jag var rädd att jag skulle åka fast i tullen eftersom han kanske hade glömt lite rökheroin i fickorna. Skämtet går inte hem. Petter säger ”Nej alltså, jag är helt ren när det gäller sånt.”

13:00
Tänker att jag borde ta tillfället i akt och snacka grooming med Petter. I sista stund bangar jag ur och pratar musik istället. Han kommer fram till att de tre bästa hiphoplåtarna just nu är.


J Cole – Before i’m gone

”Min favoritlåt just nu. J Cole säger alltid bra saker i sina låtar.”

Busta Rhymes ft. Notorious B.I.G – I knock them out
”Grabbarna lirar fortafarande i en egen division.”


Vybz Kartel – Coloring book

”Fet jävla clublåt.”

15:00
Halva gänget surfar, andra halvan sitter på stranden och dricker öl. Jag tillhör den andra halvan.

22:00
Middag.

01:00
Ridå.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2011-05-16 23:37