Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Det stora saltvattenspray-testet

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2013-05-24 21:30  |  Lästid: 2 minuter


Cafés hårfagre layoutare Tobias Ivarsson har testat tre olika saltvattenspray – och hittade en fullpoängare.

Label M Sea Salt Spray, 200 ml, 199 kr

Skulle tippa att denna spray har en annan effekt beroende på hur långt ditt hår är. Men jag tror att det kommer ge en härlig, rufsig effekt även på kort hår. Jag älskar den matta looken och effekten den ger på min långa, vågiga hår som jag oftast brukar ha uppsatt i en knut. Sprayen förstärker verkligen mina vågor och lockar utan att klibba. Den ger verkligen schysst look av sol och bad i saltvatten och att håret sedan självtorkat i vindar från havet. Label M Sea Salt Spray innehåller även Enviroshield Complex som skyddar mot UV strålar och värme om du fönar håret.

Betyg: 5/5

Structure Beach Texture Spray, 150 ml, 199 kr

Sprayen ger inte lika mycket volym som de andra två sprayerna. Men Structure ger en lätt matt finish med medium stadga och skapar en textur som är lätt att arbeta med. För att få maximalt resultat – spraya på torrt hår och jobba fram looken med fingrarna. Mitt hår får en rufsig look som påminner om mitt naturliga fall. Fast det är lättare att hålla ordning på barret än utan någon hårprodukt.

3/5

Pusher Temporary Bottle, 150 ml, 219 kr

Den här sprayen ger stadga och volym till håret som håller hela dagen. Looken är inte lika matt mitt hår blir av de andra två sprayerna i testet. Håret håller sig på plats hela dagen utan att kännas tort och stelt. Pusher Temporary Bottle innehåller mineraler som stärker håret och ger extra näring. Dessutom ett UV-filter som ger maximalt skydd mot solen. Doftar fräscht och sommrigt.

4/5

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-05-24 21:31