Annons

Snyggare!
Patrik Hedlund skriver om skönhet, grooming och de bästa produkterna för Café.

 

Den mattande ansiktskrämen-duellen

Du svimmar när jag trimmar. Rimmar. Jag gillar saker som glimmar, rappade Petter en gång i tiden. Märk väl att han inte menade ansikten som glimmar.

Sedan jag tokhyllade den mattande och porförminskande ansiktskrämen Clinique Pore Refining Solution Stay Matte Hydrator, (430 kr/50 ml), fick jag flera (tre) brev från snubbar som påtalade att jag för några månader sedan hyllade Biotherm Homme T-PUR Mattifying Moisturizing Gel (320 kr/50 ml) här, som har liknande egenskaper.

Annons

Vilken är egentligen bäst Patrik?!

Dött lopp, replikerar Snygg & Smart-bloggen! Cliniques version har förvisso – utöver att den mattar – även en porförminskande effekt, men har man inte behov av det så tycker jag att man ska satsa på Biotherm, som är en hundring billigare.

Ha dock i åtanke att ett glansigt ansikte i många fall beror på att fejan inte är tillräckligt återfuktad. Välj därför en skonsam ansiktstvätt. Nivea Sensitive Face Wash, 59 kr/100 ml, är bra i budgetkategorin, för er med lite större groomingbudget rekommenderar jag Dermalogica Ultra Calming Cleanser, 445 kr/500 ml.

 

 

Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar