Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

December månads groomingfavoriter

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2011-11-28 11:15  |  Lästid: 2 minuter

Mia-Therese hjälpte Groomingbloggen att utse december månads groomingfavoriter.

På flygplatsen på väg hem från Köpenhamn gick jag lös i taxfreeshoppen. Dags att utse november månads groomingfavoriter, tänkte jag och tog groomingintresserade layout-maestron Tobias ”Duden” Ivarsson till hjälp för att plåta av godbitarna. Jag fick dessutom hjälp av kunniga studenten/make up artisten/butikssäljaren Mia-Therese.

Molton Brown Re-Charge Black Pepper Body Hydrator, 170 kr. Galet bra och väldoftande bodylotion. Duden sken upp som en sol när han hittade den för 140 kr i taxfreeshoppen.

Clinique for Men M Gel Lotion, klassisk och lätt återfuktare från tungviktsmärket. Är exakt samma mjukgörare som finns i deras damserie – bara förpackningen som skiljer. Finns här för 329 kr.

Mia-Therese absoluta favoritgroomingprodukt: doften Dior Homme. ”Vi tjejer älskar den här doften på killar. Efter ett tag blir den härligt vaniljig.” Finns för 520 kr här.

Hugo Element är en fräsch och kanske lite för somrig doft för att bäras på nu på vintern. Men ändå: Otroligt härlig. Finns här för 329 kr.

Lacoste Challenge – en av Lacoste bästa dofter. Sportig, men ändå kraftfull på grund av att mixen, som består av bland annat bergamott och citrus, även har begåvats med en del tunga träslag. 348 kr här.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2011-11-28 12:26