Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Därför ska du bli långhårig i höst

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2013-10-07 14:22  |  Lästid: 2 minuter

För några inlägg sedan gav jag tips till er som vill ha långt hår. Men vem är egentligen jag att ge sådana tips? Bättre att fråga någon som verkligen är långhårig! Cafés layoutare Tobias Ivarsson till exempel.

321517
Tobias Ivarsson.

Tycker du att mina tips stämmer?
– Ja, det tycker jag. Både vad det gäller hur man klipper det och val av produkter man ska använda.

Något du vill lägga till?
– Testa dig fram för att hitta rätt produkter för ditt hår. Det finns så otroligt många produkter och hårtyper. Det finns många som passar bra på mitt lockiga hår som inte alls är bra på t.ex. min flickväns långa raka hår.

Vilket är ditt absolut bästa tips för killar som vill ha långt hår?
– Det kan vara lite jobbigt när håret får längden så att luggen hänger för ögonen. Men när du väl passerat det så är det enkelt att fortsätta spara. Man kan ju testa lite olika långa frisyrer på vägen. Jag sparade ut mitt hår under en vinter. Och kunde därför gömma det under en mössa innan jag fick ordning på håret.

Har du någonsin haft kort hår och hur var det?
– Jag har haft långt hår i tio år. Mitt hår är ganska lockigt. Så jag hade svårt att hitta någon frisyr som jag gillade med kort hår. Jag var alltid tvungen att använda så mycket hårprodukter för att kunna forma håret som jag ville när det var kort.

Övrigt att tillägga?
– En praktisk sak med långt hår är att man kan sätta upp det i knut. Aldrig mer bad-hair-day om du inte känner dig nöjd för dagen.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-10-07 14:27