Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Briljant budgetuppsättning

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2012-10-12 11:35  |  Lästid: < 1 minut

I dessa deppiga recessionstider är det inte mer än rätt att jag listar ett gäng groomingprodukter som gör jobbet utan att tömma plånboken.

Känslig legend
Rengöring
:
Nivea Sensitive Face Wash

Många använder en för stark rengöring som irriterar huden och/eller torkar ut den. Den här klassikern gör rent ansiktet ordentligt utan jidder. Innehåller varken parfym, färgämnen eller alkohol.
100 ml/59 kr här

Sanslös skrubb
Skrubb
:
L’Oreal Pure & Matt Deep Cleansing Gel

Skrubba ansiktet någon gång i veckan för att rensa ut porerna och avlägsna döda hudceller. L’Oreal Men Experts senaste skrubb är deras bästa hittills. Doftar visserligen som en parfymfabrik, men gör jobbet galant. Varning: överanvänd inte!
100 ml/100 kr här

Topdog bland återfuktare
Fuktighetskräm
:
Bulldog Natural Grooming Sensitive Moisturizer

Suverän rikligt återfuktande kräm till kanonpris. Notera att tuben är på 100 ml – du kommer hinna återfukta rejält många fejor innan den är slut.
100 ml/129 kr här

Sluta gläns!
Fuktighetsgel
:
L’Oreal Pure & Matt Moisturizing gel

Glansiga fejor, se hit! Det brukar vara svårt att hitta en bra mattande produkter i budgetkategorin. Den här fuktighetsgelen från L’Oreal kan vara den bästa någonsin. Återfuktar och mattar på samma gång. Notera att det här är en gel, den återfuktar därför inte lika bra som en kräm, men är å andra sidan lättare – bra för dig som lätt får fet hy, men inte har problem med att huden blir torr.
50 ml/109 kr här

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2012-10-12 13:21