Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Kungliga budgetkrämer

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2013-10-21 20:57  |  Lästid: < 1 minut

Tjena Patrik!

Skulle du inte kunna sammanfatta marknadsläget lite när det gäller budgetkrämer och geler för fejjan? Den senaste tiden har du tokhyllat både Bulldog Sensitive Moisturizer och ACO:s Face Lotion. Vilken är egentligen den bästa allround-krämen för någon med hyfsat normal hy? Hur bra är Bulldogs tidigare hyllade Original-serie jämfört med Sensitive-produkterna? Vilka geler är aktuella om man har en lite glansigare period?

Ha det kalas
/R

Hej R!

Du nämner Bulldog Sensitive Moisturizer och ACO:s Face Lotion for Men, som är två riktigt bra fuktgivare. Alldeles nyligen fick jag dock prova ett nytt brittiskt märke som heter Rock Face och som lanseras i Sverige nu under september – främst på Åhléns. Ett bra tillskott till landet, i alla fall om man ska döma av fuktighetskrämen nedan.

rockface

Rock Face All Weather Moisturiser är fullproppad med nyttigheter för huden. Bland annat extrakt från uppiggande guarana, mjukgörande sheasmör och lugnande menthol. Krämen fungerar riktigt bra och går dessutom loss på mindre än en spottstyver, nämligen 100 ml/129 kronor.

Handlingsplan för dig:
Gå till närmaste groomingaffär och be om prover på de tre fuktgivare vi just pratat om. Du bör trivas med någon av dem.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2013-10-21 21:03