Annons

Snyggare!
Patrik Hedlund skriver om skönhet, grooming och de bästa produkterna för Café.

 

Kungliga budgetkrämer

Tjena Patrik!

Skulle du inte kunna sammanfatta marknadsläget lite när det gäller budgetkrämer och geler för fejjan? Den senaste tiden har du tokhyllat både Bulldog Sensitive Moisturizer och ACO:s Face Lotion. Vilken är egentligen den bästa allround-krämen för någon med hyfsat normal hy? Hur bra är Bulldogs tidigare hyllade Original-serie jämfört med Sensitive-produkterna? Vilka geler är aktuella om man har en lite glansigare period?

Annons

Ha det kalas
/R

Hej R!

Du nämner Bulldog Sensitive Moisturizer och ACO:s Face Lotion for Men, som är två riktigt bra fuktgivare. Alldeles nyligen fick jag dock prova ett nytt brittiskt märke som heter Rock Face och som lanseras i Sverige nu under september – främst på Åhléns. Ett bra tillskott till landet, i alla fall om man ska döma av fuktighetskrämen nedan.

rockface

Rock Face All Weather Moisturiser är fullproppad med nyttigheter för huden. Bland annat extrakt från uppiggande guarana, mjukgörande sheasmör och lugnande menthol. Krämen fungerar riktigt bra och går dessutom loss på mindre än en spottstyver, nämligen 100 ml/129 kronor.

Handlingsplan för dig:
Gå till närmaste groomingaffär och be om prover på de tre fuktgivare vi just pratat om. Du bör trivas med någon av dem.

Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar