Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Bloggens ansiktsarsenal avslöjad

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2011-10-31 11:32  |  Lästid: 2 minuter

Fick ett trevligt mejl i fredags.

Är en stor beundrare av din blogg och följer den regelbundet. Jag tycker det skulle vara intressant att veta vad du kör för hudvårdsprodukter själv, vilka är dina favoriter och hur ser ditt baskit ut? Jag kör själv med rengöring, mask och exfoliering för min blandhy från märket REN och fukt från Peter Thomas Roth. Funderar på att byta till Dermalogica då jag har hört och läst bra grejer om dom.

Tack på förhand!

Johan

Hej Johan,

Jag byter ansiktsarsenal oftaoftaofta – det är ju en del av mitt jobb att prova olika märken – men så här har den sett ut de senaste tre dygnen.

Nattserum:
Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate
, 395 kr. Har fram tills för ett par veckor sedan aldrig använt serum regelbundet, men den här från Kiehl's levererar. Läs varför i det här inlägget. Appliceras alltså under fuktighetskrämen innan sovdags.

Rengörare:
Dermalogica Ultra Calming Cleanser. Riktigt bra och mild. Den här halvlitersflaskan finns här för priset 445 kr.

Fuktighetskräm:
Vichy Normaderm Day, 189 kr. Prisvärd. Nöjesbloggens Victor Johanssons absoluta favorit.

Dagserum:
Dermalogica Clearing Mattifier
, 505 kr, är en slags gel som ska hålla hudytan matt och samtidigt motverka blemmor och tilltäpptheter. Har bara hunnit prova den i tre dagar och har inte märkt av mattare hy. Lämpar sig antagligen bättre för problemhy.

Ansiktsmask:
Brukar inte använda ansiktsmasker, eftersom min hy brukar fucka upp när jag gör det. Dr Brandt Pores No More Vacuum Cleaner är emellertid en favorit hos många hudterapeuter, så för ett par dagar sedan bestämde jag mig för att prova. Tyvärr har jag testat den för kort tid för att kunna fastslå om det är ett bra köp. Den sägs rengöra och dra ihop porerna.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 17:17