Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Bli brun med L’Oréal

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2012-04-16 13:47  |  Lästid: 2 minuter

Uppmärksamma har märkt att det dykt upp en ny hudvårdsserie från L’Oréal Men Expert.

Groomingbloggen har testat serien som består av rengöringsgel, fuktighetsgel och en fuktighetsgel med brun utan sol-funktion.

Magisk fuktgivare!
Moisturising booster
, 165 kr. Fuktgivande ansiktsgel med vad L’Oréal kallar för en ”kalldusch effekt”, alltså en uppiggande och kylande känsla som infinner sig vid hudkontakt.

Gelen återfuktar ordentligt, och i kombination med att den ger ett slags lyster, samt att den kylande effekten verkligen fungerar, stämplar jag den med min imaginära ”mycket köpvärd”-stämpel.

Kolrengörare
Daily Cleanser
, 99 kr. Den första ansiktsrengöringen med svart kol. Även den här är bra och ger högt MRFP-värde (mycket rengöringsgel för pengarna). Svart kol har en superrengörande effekt som verkar som en magnet på huden och fångar och avlägsnar smut.

Bränna på burk
Flash Bronzer Instant Healthy Look Gel
, 165 kronor. En fuktgivande gel med en liten gnutta brun utan sol-effekt. Enligt L’Oréal ger en applicering effekten av ”en helg i Aspen” och två appliceringar ”en helg i Miami”. Fungerar den? Japp, brun blir man, dessvärre gillade inte min superkänsliga hy den här. Men om du inte har en mes-hy och gillar att använda den här typen av fuskbrun-produkter är det bara att slå till.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2012-04-16 13:51