Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Ät dig snygg, del 7: Vacklandet

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2012-05-22 16:33  |  Lästid: < 1 minut

Oavsett om jag blir snyggare efter min detox eller inte, så har den här bloggserien tränat upp mitt psyke och min självbehärskning. Tänk er själva att delta på en grillfest där köttet och vinet flödar, men utan att få ta del av allt det goda. Eller att kolla på hockey-VM med vänner utan att dricka öl.

Allt det där har jag gjort.

I morse var det dock nära att jag föll till föga. Jag blev så oerhört trött på all kaninmat att jag verkligen var sekunder ifrån att gå ner till grillen och äta en svettig monsterburgare till frukost. Men så plötsligt kom jag på det: Om jag lägger salladen PÅ riskakorna får jag en detox-burgare™. Detox-lycka!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2012-05-22 17:50