Annons

Snyggare!
Patrik Hedlund skriver om skönhet, grooming och de bästa produkterna för Café.

 

Ät dig snygg, del 7: Vacklandet

Oavsett om jag blir snyggare efter min detox eller inte, så har den här bloggserien tränat upp mitt psyke och min självbehärskning. Tänk er själva att delta på en grillfest där köttet och vinet flödar, men utan att få ta del av allt det goda. Eller att kolla på hockey-VM med vänner utan att dricka öl.

Annons

Allt det där har jag gjort.

I morse var det dock nära att jag föll till föga. Jag blev så oerhört trött på all kaninmat att jag verkligen var sekunder ifrån att gå ner till grillen och äta en svettig monsterburgare till frukost. Men så plötsligt kom jag på det: Om jag lägger salladen PÅ riskakorna får jag en detox-burgare™. Detox-lycka!

Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar