Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Alla hjärtans dag: det här ska du köpa

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2012-02-10 15:06  |  Lästid: 3 minuter

Letar du present till din tjej? Groomingbloggen har faktiskt ganska bra koll på kvinnlig skönhetsvård och i går – när en polare sa att han gett sin tjej ”en middag på valfri krog” i 25-årspresent – insåg jag att jag borde sprida den kunskapen.

Här är några av de bästa nya produkterna du kan ge henne just nu, från 150 till 6 500 kronor.

***

1. Choklad som inte går att äta
Kvinnor skiljer sig inte så mycket från män, men i ett fall kan man urskilja en tydlig skillnad: kvinnor är i högre utsträckning bisarrt förtjusta i choklad.

I landets Bodyshop-affärer kan du nu få all kroppsvård ovan för 575 kronor, och dessutom förpackat i ett halvmeter stort chokladhjärta. Som om inte det vore nog medföljer även en sån där  handske som man kan tvätta sig med i duschen för att bli extra kramgod. Jag fick själv en sådan skickad till mig en gång, men kände i samma ögonblick som jag trädde den på handen att om jag använder den så kommer jag att kliva över gränsen för vad som är okej grooming.

***

2. Mäktig och söt musikspelare
Ytterligare en sak som är ganska signifikativ för tjejer är att de generellt har dåliga musikspelare i sina hem. Groomingbloggen har varit på alldeles för många förfester där värdtjejen har spelat sin musik från en skramlande laptop.

Jag vet att det inte är en skönhetsprodukt, men helt nya Beolit 12 är åtminstone en en skön produkt. Och den är, till skillnad från mina andra val, något som du själv kan ha glädje av.

Hårda fakta: Spelar musik trådlöst från iPad, iPhone, iPod, Mac eller PC med Apple Airplay, kan även kopplas fast mot enheten och ger då dubbel batteritid (åtta timmar). Imponerande ljud med diskanter och inbyggd subwoofer. Finns i vissa Apple-butiker samt i alla B&O-affärer.

***

3. Hiphoppiga nagellack
Att erbjuda sin flickvän en mènage à trois kan i många fall vara ett misslyckat drag, men att ge henne ett Minaj-nagellack leder till garanterad succé. OPI Nicki Minaj-collection kom nyss ut i butik och kostar 150 kr per styck.

***

4. Prenumeration på skönhetsprodukter
Ett lyxigt skönhetspaket som en gång i månaden kommer hem i brevlådan med speciellt anpassade skönhetsprodukter för just den månaden. Beställ en prenumeration till henne för 139 kronor per månad på Beauty.glossybox.se.

***

5. En kvinnas doft
Jag använder ofta D&G:s perfekta Le Fou. Det här är den senaste damdoften ur D&G-serien, och ärligt talat så kommer jag knappt ihåg hur den doftade, men jag minns att jag storknade av välbehag så fort den nådde första doftreceptor. Nytt, fräscht, härligt. Köp!

***

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2012-02-13 10:36